Close
  • Galvenais
  • /
  • Piedāvājumi
  • /
  • Melnā piektdiena Dellam nāk agri: 7 nedēļu darījumi ar XPS 15, Alienware klēpjdatoriem un daudz ko citu

Melnā piektdiena Dellam nāk agri: 7 nedēļu darījumi ar XPS 15, Alienware klēpjdatoriem un daudz ko citu

Amazon Prime Day ir iesaiņojums, un tagad visas acis ir vērstas uz gaidāmoMelnā piektdienaunKiber pirmdienapārdošanas apjomi nākamajā mēnesī.

Pārdošana sāksies piektdien, šī gada 27. novembrī, taču daži mazumtirgotāji ir nolēmuši, ka tas ir pārāk tālu un ka mēs visi esam pelnījuši mazliet ilgāk par vienu vai divām dienām, lai priecātos par darījumiem, tāpēc Dell tikko paziņoja septiņas nedēļas ilga izpārdošana, kas sākas šodien un ilgst līdz pirmdienai, 7. decembrim.

  • PS5 iepriekšēja pasūtīšana: Kur nopirkt PS5
  • Xbox V sērijas pārrāvumi ir Microsoft pirmais pārnēsājamais Xbox pārklājums, un tas izskatās mežonīgs
  • PS5 Spider-Man Miles Morales speciālizlaiduma konsole ir absolūti satriecoša
  • Atklāts Samsung Galaxy Z Dual Fold - saliekamos tālruņus noved līdz galam

Ņemot vērā to, ka mēs visi šogad iepērkamies tiešsaistē, Dell ir pat ieviesis jaunu interaktīvu iepirkšanās pieredzi, kas piedāvā 360 grādu 3D demonstrācijas, AR iepirkšanās logrīkus, kā arī ātrāku lapu atsvaidzināšanas laiku - un jaunās funkcijas ir pieejamas iOS un iOS ierīcēs. Android sāknēšanas, lai jūs varētu iepirkties savā viedtālrunī, ērti atrodoties dīvānā, vannas istabā vai atrodoties pastaigā un tiekoties pēc vēlmes pēc jauna klēpjdatora.

Pircēji var ietaupīt līdz 400 ASV dolāriem, savukārt Dell mazo uzņēmumu piedāvājumi var ietaupīt patērētājus līdz pat 50% no cenas. Pārbaudiet, kad Dell melnās piektdienas un mazo uzņēmumu izpārdošanas atlaides sākas zemāk, lai pārliecinātos, ka nepalaid garām:


Dell melnās piektdienas izpārdošana

Laikā no 15. oktobra līdz 28. novembrim jūs varat atrast atlaides XPS, Alienware, Precision un Vostro.

No 2. novembra līdz 28. novembrim pircēji pirms lielās dienas var agri piekļūt visiem Dell melnās piektdienas piedāvājumiem.


Ar to arī neapstājas; Dell Doorbuster piedāvājumi sākas no 16. novembra ar ikdienas darījumiem līdz 25. novembrim un papildu Doorbuster darījumi 26. novembrī no plkst. 7:00 PT / 10:00 ET līdz 9:00 PT / 12:00 ET (27. novembrī) un 27. novembrī no 5:00 PT / 8:00 ET līdz 7:00 PT / 10:00 ET.

Ja jums kaut kā izdodas to visu palaist garām, Dell vietnē varat saņemt 10% atlaidi datoriem ar atlaides koduSVĒTKI10.


Dell Cyber ​​pirmdienas izpārdošana

No 29. novembra līdz 7. decembrim jūs varat iegādāties Dell Cyber ​​Monday izpārdošanu (vai www.Dell.com/sbcybermonday.ja esat mazs uzņēmums).

Papildus tam katru stundu tiek veikti Doorbuster darījumi starp 5AM PT / 8AM ET un 7PM PT / 10PM ET.