Close

Apple WWDC paziņoja: iPhone, Apple Watch, iPad atjauninājumi nāk 7. jūnijā

Apple tikko atklāja nākamā WWDC izstrādātāju notikuma datumu: 2021. gada 7. jūnijs - 11. jūnijs. WWDC vienmēr sākas ar lielu galveno notikumu, kurā Apple paziņo par nākamo programmatūras jauninājumu galvenajām iezīmēm - Apple to īpaši nav minējis šogad līdz šim, bet mēs naudu ieskaitīsim 7. jūnijā plkst. 10:00 PDT/13:00 EDT/18:00 BST.

Apple WWDC pamatinformācija ir vieta, kur tā paziņo par jaunām programmatūras versijāmvisastās ierīces uzreiz. Tas nozīmē, ka mēs redzēsim iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, watchOS 8, tvOS 15 un iespējamās jaunās funkcijasHomePod Mini.

Pārējā laikā seko sesijas, lai palīdzētu izstrādātājiem apgūt jaunās funkcijas un kosmētiskās izmaiņas - lielākā daļa no tā, ko mēs vēlamies zināt, tiks atklāta pirmajā pamatrunā, taču daudz interesantu fragmentu mēdz izkļūt pārējā nedēļā.

Protams, ja jūs šeit esat ziņas par sulīgiem jauniem aparatūras izlaidumiem, tad jums, iespējams, veiksies arī tur, jo Apple regulāri atklāj jaunas ierīces WWDC. Mēs nebūtu pārsteigti, ieraugot baumoto jaunoMacBook Pro 2021parādās tur, vaikrāsaini jauni iMacs- un ir arī baumas par jaunu Apple TV, par kuru būtu jēga paziņot kopā ar jaunu programmatūru, lai ar to strādātu.


Vai Apple gatavojas atbrīvotiPad Pro 2021līdz jūnijam (kā tika baumots) vēl ir jāredz. Jebkurā gadījumā mēs ļoti ceram uz to, kādus uzlabojumus Apple sniegs, piemēram,iPhone 12,iPhone SE,MacBook Air (M1)un viss pārējais, ko esam iegādājušies pēdējos gados.